4. nädala kokkuvõte (22.-28. aprill 2016)

Selle nädala jooksul märkasin kahte väga olulist asja.

  1. Pipi on hakanud paar korda päevas täiesti ise korrektselt istuma. See on suur samm, sest alates kuskil 5. elukuust ei ole ta seda teinud. Mina pidasin natuke optimistlikuks meie põlvekursuse koolitaja eesmärki saada Pipi 6 nädalaga 50% ajast korrektselt istuma. Nüüd mõtlen, et ehk on see isegi võimalik 🙂
  2. Pipi on üldiselt hakanud palju kontrollitumalt ja korrektsemalt istuma. Varem tegi ta kõiki liigutusi (sh istuma minekut) väga kiiresti. Mina mõtlesin, et ta ongi selline, aga tegelikult oskab ta ka rahulikult istuda – see lihtsalt nõuab palju suuremat füüsilist pingutust. Ja mulle väga meeldib see, et SK trennis istus Pipi väga korrektselt ja sümmeetriliselt. Varem on ikka see vasak jalg jäänud kuhugi kehast natuke eemale tilpnema, aga nüüd on Pipi hakanud seda väga ilusasti keha alla tooma. Muide, võib jääda mulje nagu Pipi oleks varem istunud ei tea kui lohakalt. Tegelikult ilmselt enamus inimesi ilmselt ei märkaks seda jala eemal hoidmist, sest varbad on võibolla 1 cm keskteljest kaugemal kui parema tagajala varbad. Aga see erinevus on piisav, et mind häirida ja midagi ette võtta.
  3. Pipi on muutunud oma seisakus ja olekus oluliselt tugevamaks. Raskuse liigutamist saan teha kohati lausa enda tüdimiseni ja Pipi ei astu ikka veel väsimusest kõrvale. Väga vinge 🙂

Nii, üritan lähipäeval aprilli kokkuvõtte kirjutada koos video võrdlustega. Infoks, et lisasin 26. ja 27. aprilli postitustesse ka video kommentaarid 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s